Nežidia majú slúžiť židom, tvrdí židovský rabín!

25. októbra. 2010 o 21:43 | Kategória: Reakcie, Sionizmus, Zaujímavosti | Komentáre vypnuté na Nežidia majú slúžiť židom, tvrdí židovský rabín!

Obviniť židov alebo len sionistov z toho, že sa snažia ovládnuť svet, kritizovať judaizmus či štát Izrael pre rasizmus – to všetko sa dnes považuje za „nespravodlivý a nebezpečný antisemitizmus“. Tí, čo si to dovolia, sú automaticky označovaní za „extrémistov“, „fašistov“ a „bláznov“ veriacich na konšpiračne teórie. V horšom prípade im v našom „demokratickom“ režime hrozí trestné stíhanie a odsúdenie pre zakázané názory. Čo však povedia stúpenci potláčania slobody prejavu na to, keď sám popredný židovský rabín a člen vládnej strany Izraela, otvorene tvrdí,  že „Nežidia majú slúžiť židom“? Viete si predstaviť, že by duchovný vodca vládnej strany a vplyvný slovenský kňaz  povedal, že „Neslováci sa narodili len preto, aby nám služili“? Viete si predstaviť, že by na Slovensku alebo kdekoľvek v Európskej únii, existovala strana, ktorá by takéto názory tolerovala a dokonca by bola v parlamente a vo vláde? Na Slovensku by bol takýto človek už dávno vo väzení a jeho strana rozpustená. Štát v Európskej únii, ktorý by si dovolil vytvoriť takúto vládu, by bol  izolovaný, exemplárne potrestaný a odsudzovaný Európskym parlamentom i Komisiou. USA by ne neho uvalili sankcie a embargá. To však neplatí o Izraeli…
Nasledujúce výroky židovského rabína Ovadiu Jozefa nepotrebujú dlhý komentár. Zverejnili ich známe izraelské noviny Haarec, od ktorých ich prebrala ČTK a následne ostatné média u nás.
„Gójovia sa narodili len preto, aby nám slúžili. Na svete nemajú iné poslanie – len slúžiť národu Izraela. Prečo je treba pohanov? Budú pracovať, budú orať, budú žať. A my budeme sedieť ako páni a jesť. To je dôvod, prečo boli vytvorení.“
„Pohania sú ako ostatní – musia zomrieť, ale Boh im dal dlhovekosť. Prečo? Predstavte si osla. Keď uhynie, príde človek o peniaze. Je to jeho sluha, a preto mu je daný dlhý život, aby pre žida mohol dlho pracovať.“
Rabín Ovadia Jozef pritom nie je bezvýznamným duchovným. Je to vplyvný talmudistický učenec a uznávaná halachistická autorita (Halacha je súhrn židovského náboženského práva, ktoré riadi nielen náboženské praktiky a vierouku, ale aj praktický život, majetkové, občianske a trestné právo vyznávačov judaizmu). V rokoch 1973 až 1983 bol hlavným sefardským rabínom Izraela. Dnes je duchovným vodcom vládnej strany Šas (stojí na čele Rady veľkých učencov Tóry, ktorá určuje politiku strany. Strana ma síce aj klasický predsednícky výbor strany, ale skutočnú moc má práve táto rada). V prezidentských voľbách v roku 2007 podporoval svojho dlhoročného priateľa Šimona Pereza.
Bezvýznamná nie je ani rabínova strana – izraelská vládna strana Šas, považovaná za ultraortodoxnú náboženskú stranu. V posledných parlamentných voľbách ju volilo 286 300 (8,49 %) izraelských voličov. Strana získala 11 kresiel a je pevnou súčasťou vlády premiéra Benjamina Netanjahua, v ktorej má 4 ministrov. Jej vodca Eli Jišai je dokonca izraelským ministrom vnútra! Od svojho vzniku v roku 1984 bola s výnimkou rokov 2003-2006 vždy súčasťou izraelské vlády!V roku 1999 túto stranu volilo až 430 676 (13 %) voličov.
Alarmujúce je, že výroky rabína Jozefa nie sú len ojedinelým názorom jedného pomätenca. Podobnú filozofiu nájdeme aj v hlavnej náboženskej knihe judaizmu – Talmude a u iných rabínov a predstaviteľov Izraela:
„V dobe mesiáša budú všetky národy sveta slúžiť židom ako otroci.“ (Midraš, knihy kazateľa 2,8,13b)„Gójovia sú odpad a národy sveta budú ako horiace seno.“ (Tanhum 191b)
„Všetky národy padnú pred mesiášom a pred židmi na zem a budú prosiť: Budeme vaši otroci, a každý žid bude mať 2 800 otrokov gójov.“ (Fasíket rba´ti 36/162b)Podobne
„Jeden milión Arabov nestojí ani za jediný židovský necht.“ (rabín Jaakov Perrin, New York Times, 28.2.1994)
„Palestínci to sú zvieratá na dvoch nohách.“ (prejav Menachema Begina v izraelskom parlamente 25.6.1982)
„Naša náboženská povinnosť, rovnaká ako posvätenie vína v sobotu, je vykonať na nich (Araboch) nie džihád, ale holocaust. Pobiť všetkých, vrátane žien a detí, i domáceho dobytka, do poslednej mačky a psa.“ (Vyhlásenie skupiny izraelských rabínov, Haarec 21.11.2000)
Poznámka na záver: Uvedené citáty sú zo židovskej literatúry a tlače, nie sú teda výmyslom „antisemitskej propagandy“. Zverejnili ich buď sebakritickí židia (ako napr. Israel Šamír) alebo popredné izraelské noviny, ktoré dobre vedeli, že ich utajovanie nemá zmysel (na verejnosť by prenikli tak či tak, sionistické plány to už veľmi neohrozí, a ich zverejnením si môžu budovať žiadúci imidž dôveryhodnosti a necenzúrovania).
Zdroje: http://www.aktuality.sk/clanok/174822/nezidia-maju-sluzit-zidom-tvrdi-rabin/http://zpravy.idnes.cz/gojove-jsou-na-svete-proto-aby-slouzili-zidum-tvrdi-izraelsky-rabin-1ie-/zahranicni.asp?c=A101020_145802_zahranicni_ahahttp://en.wikipedia.org/wiki/Ovadia_Yosefhttp://en.wikipedia.org/wiki/Shashttp://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0asNidal Saleh: Svědectví o morálním úpadku, Eko-konzult, 2005

VS


Entries a komentáre feeds.