Vyhlásenie k prejavom právneho bezvedomia policajného prezidenta gen. Jána Packu

28. apríla. 2009 o 14:12 | Kategória: Reakcie | Komentáre vypnuté na Vyhlásenie k prejavom právneho bezvedomia policajného prezidenta gen. Jána Packu

Jan-packa-robert-kalinakSúčasný policajný prezident, generál JUDr. Ján Packa nikdy nebol z tých, ktorí svoju kariéru vybudovali na vlastnej inteligencii či schopnosti tvrdo a vytrvalo pracovať. Zato sa však vedel vyskytnúť vždy v správnom čase na správnom mieste – presne ako jeho „kolega“ – agent James Bond. Avšak kým v úlohe agenta Bonda sa doteraz vystriedalo niekoľko hercov, agent Packa stihol vystriedať niekoľko funkcií, ba i režimov.

A tak kým ešte v roku 1978 ako referent ochrany objektov Správy ochrany straníckych a ústavných činiteľov Ministerstva vnútra ČSSR nasadzoval Ján Packa svoj život v boji proti imperialistickým agentom, ktorí sa pod vedením agenta Bonda snažili demontovať socialistické zriadenie ČSSR, v roku 1994, už ako vedúci odboru dopravnej ochrany Úradu pre ochranu ústavných činiteľov, sa inšpirovaný práve nehynúcim Jamesom Bondom, podieľal na ochrane mladej a demokratickej Slovenskej republiky a jej predstaviteľov. Preto nečudo, že ani kvalitné vzdelanie pod dohľadom skúsených agentov ŠtB nedokázalo Jána Packu ochrániť pred zmätkom v jeho režimu oddanej duši. A tak si dnes generál Packa pletie dojmy s pojmami, služobné autá s vlastnými, a realitu so svojimi predstavami.

Tak bývalý ochrankár, odhodlaný za stranu a  päťročný plán obetovať aj vlastný život,. dnes už nie najmladší a isto vyčerpaný náročnou službou ochrany a obrany vlasti a svojich chlebodarcov, v reportáži pre TV JOJ označil občianske združenie Slovenská pospolitosť za neexistujúcu skupinu, a jej členov za parazitov a kriminálnikov. Takéto označenie z úst generála Packu, ktorý je čo sa týka právneho postavenia policajt ako tisíce ďalších, je však prejavom pokusu o prekrútenie právnych skutočností, týkajúcich sa postavenia občianskeho združenia Slovenská pospolitosť a jej členov v spoločnosti. V blízkej budúcnosti sa preto gen. Packa bude musieť vyrovnať nie so svojimi predstavami alebo želaniami, ale tento krát so skutočnou a hmatateľnou realitou.

PS: ak ku dňu 8.5.2009 bude na stránkach Ministerstva vnútra SR www.minv.sk uverejnené ospravedlnenie gen. Packu občianskemu združeniu Slovenská pospolitosť ako aj jej členom, toto klamstvo gen. Packu veľkoryso prehliadneme.

HV SP-NS

Casanova v uniforme – http://www.plus1den.sk/2008/01/14/politika/casanova-v-uniforme.html

Packa testuje delo – http://spravy.pravda.sk/havarovany-bavorak-stoji-policajny-sef-jan-packa-testuje-ine-delo-p9j-/sk_domace.asp?c=A090214_120817_sk_domace_p12

Výmena diablov – http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/vsimli-sme-si/vymena-diablov.html

Prezident PZ SR Ján Packa – http://www.minv.sk/?prezident-policajneho-zboru-jan-packa


Entries a komentáre feeds.